Zaloguj się

Polityka prywatności / cookies

 

Ochrona danych osobowych

  1. Dane osobowe przekazywane przez Klientów Sklepu Internetowego są przetwarzane przez Sprzedawcę z zachowaniem wszelkich wymogów bezpieczeństwa, które określono w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002r., Nr 101 poz.926 z późn.zm.) oraz w wydanych na jej podstawie przepisach wykonawczych.
  2. Podanie przez Klienta danych osobowych jest dobrowolne. Brak podania danych lub podanie niepełnych danych wymaganych do zawarcia i realizacji umowy sprzedaży w Sklepie Internetowym powodować będzie niemożność dokonania przez Klienta zakupów.
  3. Dokonując zakupu bądź rejestracji Klient wyraża zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie przez Sprzedawcę danych osobowych Klienta.
  4. Powierzone Sprzedawcy dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji transakcji. Klient ma prawo swobodnego wglądu do swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, a także prawo żądania zaprzestania ich przetwarzania i ich usunięcia z bazy danych, co należy zgłosić do administratora danych w formie pisemnej.
    • realizacji umowy, w tym zawarcia umowy, dostarczenia Klientowi zakupionego towaru oraz wystawienia rachunku bądź faktury za zakupiony towar,
    • realizacji czynności gwarancyjnych i serwisowych,
    • jeśli klient wyrazi na to zgodę, w celu informowania o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez Sklep Internetowy.
  5. Klient ma prawo swobodnego wglądu do swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania a także prawo żądania zaprzestania ich przetwarzania i ich usunięcia z bazy danych, co należy zgłosić do administratora bazy danych w formie pisemnej.
  6. Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.


Polityka cookie w witrynie sklep.agropartner.pl


 

Pliki Cookie

 

Pliki Cookie to bardzo małe pliki tekstowe zapisywane przez przeglądarkę zazwyczaj na dysku komputera. Są one wykorzystywane prawie na wszystkich witrynach internetowych. Umożliwiają one zapis preferencji użytkownika takich jak ustawienie języka, wyglądu, ostatnio przeglądane oferty, itd. Pliki Cookie nie przechowują danych osobowych, informacji o sprzęcie, oprogramowaniu i mogą być odczytywane tylko przez witrynę agropartner.pl (w ramach, której funkcjonuje sklep.agropartner.pl).

 

Wykorzystanie plików Cookie

 

  • Uwierzytelnianie i bezpieczeństwo

 

agropartner.pl korzysta z plików cookie do identyfikacji zalogowanego użytkownika, aby wyświetlić mu żądane przez niego informacje oraz umożliwić wykonanie procesu zakupu towarów i usług. Ponadto wykorzystanie plików cookie jest związane z mechanizmami bezpieczeństwa i autoryzacji zapobiegającym nadużyciom i wyciekom danych.

 

  • Ustawienia i funkcjonalność witryny

 

agropartner.pl wykorzystuje pliki cookie do zapisu preferencji użytkownika. Wykorzystywane są również przy wypełnianiu formularzy przez użytkownika na stronie internetowej.

 

agropartner.pl umożliwia innym podmiotom (serwis społecznościowy YouTube) korzystanie z plików cookie i osadza
w ramach swojego serwisu klipy wideo udostępniane przez serwis internetowy YouTube, który śledzi odtwarzane klipy wideo według następujących zasad prywatności http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

 

  • Wydajność i analiza

 

agropartner.pl korzysta z cookie w celu zapewnienia wydajności oraz poprawienia jakości funkcjonowania serwisu internetowego.

 

Nowoczesne przeglądarki internetowe dostarczają funkcjonalność które pozwalają na kontrolowanie plików cookie, jednak ograniczenie lub wyłączenie plików cookie może wiązać się z ograniczeniami w funkcjonowaniu serwisu agropartner.pl.

 

Ponadto agropartner.pl wykorzystuje oprogramowanie Google Analytics do zliczania i zbierania informacji
o użytkownikach serwisu. Google Analytics umieszcza na dysku komputera kod zliczający. Polityka Google Analytics dostępna jest na stronie internetowej: http://www.google.pl/intl/pl/analytics/privacyoverview.html

 

agropartner.pl wykorzystuje funkcjonalność dostarczaną przez firmę Adobe dotyczącą odtwarzacza Flash. Adobe zawiera informacje o plikach cookie dostępną na stronie: http://www.adobe.com/products/flashplayer/security. Ograniczenie wykorzystywania plików cookie przez odtwarzacz Adobe Flash może wpłynąć na działanie aplikacji opartych na technologii Flash, a wyłączenie plików cookie dla Adobe Flash uniemożliwi odtworzenie elementów Flash.

 

Pliki cookie na stronie sklep.agropartner.pl

 

Pliki cookie wykorzystywane są do dostosowania zawartości witryny internetowej do preferencji użytkowników. Pliki cookie wydajnościowe i analityczne wykorzystywane są do zliczania ilości odwiedzin, generowania statystyk i oceny.

 

Cookie służące do uwierzytelniania i bezpieczeństwa pozwalają zapewnić mechanizmom logowana i formularzom bezpieczeństwo oraz przyjemną dla użytkownika formę prezentacji danych.

 

Zarządzanie plikami cookie

 

Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia przeglądarki. Wyłączenie plików cookie wiąże się z pogorszeniem funkcjonalności witryny agropartner.pl, a w niektórych przypadkach może uniemożliwić poprawne funkcjonowanie serwisu.


Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, skontaktuj się z nami.

Agro-Partner


Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Platforma jest sklepem internetowym firmy Agro-Partner, Głogoczów 111, 32-444 Głogoczów, województwo Małopolskie

Misją firmy jest oferowanie w sklepie internetowym wyłączenie wysokiej jakości części zamiennych i akcesoriów.

{nocache:fa39c12cf375e70ad5b151f5aa29b574#0}
Sklep internetowy Shoper.pl